Продукти

под наем

В железарията на можете да намерите богато разнообразие от крепежни елементи, инструменти, електро-материали и машини на водещите световни производители с гарантирано  качество и надеждност при употреба.

  • Крепежни елементи за строителството, машиностроенето, товаро-подемни дейности, дървени конструкции и климатизация и др. Работим с изявени марки производители като FISCHER , SPAX-S, AMIG и други.
  • Ръчни инструменти на водещи производители като GEDORE, FELO, Force, KNIPEX и други. На място в магазина може да получите подробна информация за всичките продукти и възможностите им.
  • Машинирежещи, металообработващи, дървообработващи пробивни и акумулаторни машини и други. Можете да получите подробна информация за цялата гама машини, които се предлагат при нас, както и да поръчате вече избран от вас артикул на водещите марки в бранша: BOSCH, MAKITA и SPARKY.
  • Лепила ,уплътнители и PU-пяни на световни марки с доказани качествени характеристики като BISON ,SIKA и CERESIT.
  • Електро-материали с присъствие на основните марки в бранша. В магазинът можете да намерите: осветителни крушки, електрически ключове и контакти, кабели и проводници и други продукти от сегмента.
107. TESA 106. SIKA 185. sola 182. skil
101. Makita  

Обадете се сега 02/40 30 120 или използвайте формата за запитване

Не се колебайте да се свържете с нас.

Производители