Продукти

Склад3

 Като основни продукти в магазина за ВиК и склада към него можете да намерите Покривни прозорци, Строителни сухи смеси, Топлоизолации, Гипсокартон, Водопроводна и канализационна арматура, Продукти за отопление, Хидроизолационни битумни мембрани и битумни керемиди, PVC олуци и други материали необходими за вашата строителна или ремонтна дейност.

Магазинът ни за ВиК е един от най-богато заредените магазини в гр.София. Поддържаме разнообразие от продукти, които се срещат на много малко места в бранша. Гордеем се с популярността ни в този сегмент на търговската дейност, както и с професионалните ни консултации и обслужване.

Официални представители и дистрибутори сме на повечето от продуктите, които предлагаме.

  • Покривни прозорци и аксесоари за тях с високо качество на производителя VELUX. Предлагаме и изчерпателна консултация, изложбен център, оглед на място и монтаж на продуктите.
  • Строителни сухи смеси на водещите производители като CERESIT, BAUMIT, СТРОМ21, БОРО, DCP и други.
  • Топлоизолационни материали на фирмите STYROFOAM DOW, PLASTIMO, ROCKWOOL. Може да ви бъде изготвена оферта за цялостна топлоизолационна система.
  • Сухо строителство:  гипсокартон и гипсофазер на фирмата KNAUF и окачени тавани на ARMSTRONG. Предлагаме и профили, аксесоари и фугиращи смеси необходими за цялата система.
  • Хидроизолационни битумни мембрани и битумни керемиди на водещите европейски марки GENERAL MEMBRANE и TEGOLA CANADESE .
  • Водопроводни и канализационни продукти като тръби и фитинги от PPR (полипропилен ), PEHD (полиетилен)и PVC на водещи производители като WAVIN/EKOPLASTIC, Plastik Alfa, Pipe Life, месингова арматура на европейските марки: REMER, ITAP, FORNARA, APE, инструменти на ROTHENBERGER и Knipex, помпи на WILO, водомери на tehem и B-meters и други.
  • Обзавеждане на баня на фирмите: AlcaPLAST, Vidima, Ideal Standart, Grohe, KOLO, HL, VIEGA, CATA и други.
  • Продукти за отоплителна инсталация с доказано качество и произход: Многослойна тръба и фитинги за многослойна тръба; Алуминиеви и панелни радиатори; Радиаторни вентили и аксесоари; Обезвъздушители; Алуминиеви и стоманени лири за баня; Колектори; Циркулационни помпи; Топломери и други.
181. tesmic
214. Stanley 176. HL123 
158. EKOPLASTIC1 170. TKK1 180. delian 
160. FORNARA1

    


Обадете се сега 02/40 30 120 или използвайте формата за запитване

Не се колебайте да се свържете с нас.

Производители