Продукти

Тоалетни седалки

Тоалетни седалки (дъски).

Предимството на тоалетните седалки на "Аlca" е широк диапазон на движение на крепежните елементи, което им осигурява универсалност, ако има съвместимост с формата на тоалетната чиния.

Предлагат се седалки за тоалетна чиния в различни размери, изработени от различни материали, както и тоалетни седалки с механизъм за забавено падане. Формата на тоалетната седалка трябва да е съвместима с тази на тоалетната чиния. Става въпрос както за основните размери, така и за разстоянието между отворите за монтаж на тоалетната седалка към чинията.

Тоалетна седалка Антибактерилна - А60  

Антибактериалните свойства
на материала на седалката са причинени от съдържанието на сребърните съединения. 
При тестване на седалката е установено, че има намаляване на бактериалната плътност до два пъти, което означава, че дезинфекционната обработка на седалката има антибактериален ефект.

Тоалетна седалка със забавено падане - A606  

Седалка с интегрирана детска приставка ,която със сигурност ще бъде оценена от децата. Приставката е прикрепена към капака на седалката с магнит и може да бъде премахната, когато вече не е необходима.   Система CLICK  - за лесно почистване на керамиката, благодарение на простата функция за премахване на седалката.

Тоалетна седалка със забавено падане - А64 SLIM  

Тоалетни седалки SLIM с нисък профил са нови в нашата оферта. Те се характеризират с изчистени линии. Изработени от  Duroplast, който значително намалява дискомфорта от сядането върху студената повърхност на WC седалката.
 Система CLICK  - за лесно почистване на керамиката, благодарение на простата функция за премахване на седалката.

Тоалетна седалка със забавено падане - А67 SLIM

 


Обадете се сега 02/40 30 120 или използвайте формата за запитване

Не се колебайте да се свържете с нас.

Производители