Продукти

Телескопични стълби

 Телескопични стълби от KRAUSE - Германия

Алуминиеви стълби от 4 секции с разтегателни рамена, свързани посредством самоблокиращи се панти (стави),  позволяващи да се работи на различни височини на основата. Стълбата може да се раздели на две отделни стълби и с помощта на талпа да се ползва като малко скеле.  Удобни за различни монтажни дейности. Отговарящи на нормите на стандарт ЕN 131, товароносимост 150 кг.

Серия MONTO, производство на KRAUSE - Германия - Висок клас професионални стълби, за тези които държат сметка за разходите си. Оптимално отношение качество/цена.

Продуктова брошура може да изтеглите от ТУК и ТУК.


Телескопични стълби от GIERRE - Италия

 Многофункционална телескопична стълба, идеална за всички дейности у дома и на открито. Благодарение на различните видове употреба и на стоманените панти, можете да имате 4 стълби една в друга! Много компактна, когато е затворена, което позволява лесно да се съхранява и да се носи в колата. Изработена е от алуминий и е лека и удобна.

30x30 мм стъпала, блокирани с три заваръчни точки от всяка страна. Тапи на краката от двукомпонентен материал, които осигуряват отлично сцепление.  Голяма икономична кука от стомана

Продуктова брошура може да изтелглите от ТУК.

Повече информация в следващото ВИДЕО.

  За повече информация може да се свържете с нашия отдел "Продажби"

 

 


Обадете се сега 02/40 30 120 или използвайте формата за запитване

Не се колебайте да се свържете с нас.

Производители