Продукти

Телескопични стълби

 Телескопични стълби от KRAUSE - Германия

Алуминиеви стълби от 4 секции с разтегателни рамена, свързани посредством самоблокиращи се панти (стави),  позволяващи да се работи на различни височини на основата. Стълбата може да се раздели на две отделни стълби и с помощта на талпа да се ползва като малко скеле.  Удобни за различни монтажни дейности. Отговарящи на нормите на стандарт ЕN 131, товароносимост 150 кг.

Серия MONTO, производство на KRAUSE - Германия - Висок клас професионални стълби, за тези които държат сметка за разходите си. Оптимално отношение качество/цена.

Продуктова брошура може да изтеглите от ТУК и ТУК.


Телескопични стълби от GIERRE - Италия

 Многофункционална телескопична стълба, идеална за всички дейности у дома и на открито. Благодарение на различните видове употреба и на стоманените панти, можете да имате 4 стълби една в друга! Много компактна, когато е затворена, което позволява лесно да се съхранява и да се носи в колата. Изработена е от алуминий и е лека и удобна.

30x30 мм стъпала, блокирани с три заваръчни точки от всяка страна. Тапи на краката от двукомпонентен материал, които осигуряват отлично сцепление.  Голяма икономична кука от стомана

Продуктова брошура може да изтелглите от ТУК.

  За повече информация може да се свържете с нашия отдел "Продажби"

 

 


Обадете се сега 02/40 30 120 или използвайте формата за запитване

Не се колебайте да се свържете с нас.

Производители