Продукти

Mip Cover

МИП-ТС e лидер на пазара в сегмента на предлаганите от фирмата продукти - алуминиеви стълби, алуминиеви мобилни и фасадни скелета, ходови колела, строителни ъгли и профили, санитарна арматура, стъклофибърни мрежи и други продукти.

Целта на фирмата е постоянно и своевременно да удовлетворява нарастващото потребителско търсене от съвременни технологични решения. Поради тази причина, МИП-ТС е желан партньор, както за своите многобройни български клиенти, така и за водещи международни компании желаещи да присъстват на българския пазар посредством надежден, утвърден и лоялен местен партньор.

Политиката на фирмата е ориентирана към предлагане на българския пазар на разнообразни стоки на цени, съответстващи на тяхното качество. Амбициите на фирмата са тези стоки да достигнат до широк кръг клиенти, поради това от самото започване на дейността беше изградена и разработена дистрибуторска мрежа на територията на цялата страна. С помощта на нашите дистрибутори предлагаме внасяните от нас стоки във всички големи градове на страната. Освен на собствената си дистрибуторска мрежа, компанията разчита и на добрите си контакти и партньорство с търговски вериги и дистрибутори със собствена търговска мрежа в гр. София и страната.


Обадете се сега 02/40 30 120 или използвайте формата за запитване

Не се колебайте да се свържете с нас.

Производители