Продукти

Продуктов каталог "BERLING", изтеглете от ТУК.

Фирма BERLING SA - KYRIAKOS G. KONSTANTINIDIS е основана през 1968 г., първоначално оформена като "KYRIAKOS G. KONSTANTINIDIS & CO EE". След преобразуването през 1994 г. тя работи в сегашната си правна форма като BERLING SA.

BERLING SA е ангажирана в производството и продажбата на строителни, изолационни, топлоизолационни, индустриални, декоративни бои и бои за мебели. Компанията предлага продукти и услуги както чрез широка национална мрежа от партньори, така и чрез алтернативни канали за дистрибуция.

BERLING SA годишно и последователно инвестира в научноизследователска дейност и разработка на нови цветове, цветови комбинации и стилове, които смята за необходими за удовлетворяване на нуждите на пазара. Научноизследователската и развойната дейност играе особено важна роля в това усилие, тъй като се подкрепя от широка гама от съвременно лабораторно оборудване за ежедневна и систематична проверка и тестване на суровините, за да се гарантира, че те са лесни за използване и екологични. Тези тестове се извършват по текущи и нови процедури за боядисване на продукта.
 

Berling е начело на развитието и с особен интерес следва новите технологични системи и нови идеи за създаване и използване на функционални структури чрез нанотехнологиите. В същото време акцентира специално върху разработването на нови зелени / екологични продукти.


Обадете се сега 02/40 30 120 или използвайте формата за запитване

Не се колебайте да се свържете с нас.

Производители