За Нас

За Нас

МИП ТС ООД е една то най-големите дистрибуторски фирми в бранша и утвърден  лидер на пазара в сегмента на предлаганите от фирмата продукти - метални стълби, алуминиеви мобилни и фасадни скелета, ходови колела, строителни продукти.

МИП ТС е дружество с ограничено отговорност, регистрирано по Закона за задълженията и договорите през 1999 год със сто процента частен капитал. Фирмата се занимава основно с внос и дистрибуция на метални стълби с приложение в домакинството, за обществени и производствени нужди; алуминиеви мобилни и фасадни скелета; ходови колела и ролки; строителни продукти и аксесоари за топлоизолацинни системи.

Целта на фирмата е постоянно и своевременно да удовлетворява нарастващото потребителско търсене от съвременни технологични решения. Поради тази причина, МИП ТС ООД е желан партньор както за своите многобройни български клиенти, така и на водещи международни компании желаещи да присъстват на българския пазар посредством надежден, утвърден, лоялен местен партньор.

Политиката на фирмата е ориентирана към предлагане на българския пазар на разнообразни стоки на цени, съответстващи на тяхното качество. Амбициите на фирмата са тези стоки да достигнат до широк кръг клиенти, поради това от самото започване на дейността беше изградена и разработена собствена дистрибуторска мрежа на територията на цялата страна. Ние дистрибутираме внасяните от нас стоки във всички големи градове на страната.Освен на собствената си дистрибуторска мрежа МИП ТС ООД разчита и на добрите си контакти и партньорство с търговски вериги и дистрибутори със собствена търговска мрежа в гр. София и страната.